INGVAR OLDSBERG IGEN

Jag hittade programmet på svts hemsida. länken titta o njut av slut scenen:

http://www.svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?&d=37591

Ingvar Oldsberg = Kärlek

På Spåret är slut för den här säsongen. Och med sorg i mitt hjärta kommer jag sakna Ingvar Oldsberg. Denna över medelålders man är kärlek för mig. En sådan ödmjukhet och tajming är ovanlig bland dagens programledare.

Igår så var Ingvar med i Talk Showen Robins på Svt 1. Tillsammans med programledaren Robin Paulsen var det en härlig och händelserik intervjuv. Han har dessa underbara historier om massa folk han intervjuvat, saker han har gjort och självklart skvaller från kulisserna på Tv Huset. När han sedan ställer upp på att sjunga med Calaisa i slutet av programmet visar bara vilken ödmjuk människa han är. Ingvar Oldsberg, hade det varit omröstning om vem som skulle styra landet Sverige skulle du självklart ha iallafall min röst.

Annars Vill Jag Bara Säga Grattis Till Thom Kristiansson På Fögelsedagen.

             "Jag tänker, alltså finns jag."            



                                                                                        //NM

Fortsatt varmt väder och Kaffe hos grannen.

Hej hopp!! Vad e det som händer fortfarande varmt väder...visserligen snöade lite igår...skumt.
Som sagt var jag ute i lördags med mina kära vänner.. Kvällen började iallafall hos Joel o Petts. En fin förfest med Fa-cup fotboll på Schemat...sedan hem till Tobbe och sedan stan. Jag hade faktiskt väldigt trevligt hela kvällen men det roligaste var ändå när jag och Totte stod i kön vid Pölsemannen.

Alltså Jag,Totte och en tjej kompis till totte var på väg hem från stan. När vi närmade oss Stora torg bestämde Totte att nu var det dags för fylle mat alltså Pölsemannen.
Vi ställer oss i kön och där händer det...Precis bakom oss står två medel ålders män, en med Actionman basker och finlands motsvarighet på Carl Bildt. Att medelmännens konversation gick ut på hur man skulle fixa brudar i Thailand, där Actionmannen sa att det lättaste sättet var att: "gå in på en bar ,fråga bartendern ifall det finns nåt till salu, släng upp 200 batt på disken (motsvarar typ 500 svenska kronor) och sedan ska du bara mata den och ge henne tak över huvudet".  Vad fan är det för fel på dig , gubbe.!!! Vilket jävla samtalsämne. Även om dettta är sant så står man väl fan inte som två vuxna karlar och disskuterar ,på fyllan, hur man billigast "fraktar" hem en thailändska.
Så jag och totte dog ju, så jävla patetiskt. Jaja dagens vuxna.

Sen nu till mina största problem på länge. Jag har alltid varit den som sagt att jag klarar mig utan min mobil, tyckt det är löjligt att säga att man måste ha med sin mobil överallt...okej, jag har nu ändrat den uppfattningen.
jag tappade min mobil i torsdags och mår skit dåligt. Vad fan ska jag göra? Inga nummer, inga vänner och framförallt hu8r ska folk få tag på mig?!!

Sedan Har jag fortfarande inte fått mina pengar från Spanien jobbet...vilken idiot han är. Visserligen är det "bara" 5000 spänn men där är ändå min, flygbiljett och en liten res kassa. Idiot ge mig mina pengar!!



"Den som kallar någon snål är den som aldrig har"


///NM



Bakfylla..

Denna bakfylle dag är jobbig fruktansvärt jobbig....jag sitter hemma hos min goda vän och förevigt krogvän totte kristiansson. jag orkar inte skriva men ville bara säga hej........hej nu ska jag spy sedan se på vänner..puss


Nytt pass, legitimation och motorcykelfärd...i Februari

Jajamen idag den 12 februari åkte jag bak på min pappas motorcykel för första gången detta året!! Med solen i ögenen, en sval vind i håret och ett glatt humör gled vi genom Halmstad. Nää allvarligt det var ingen sol och framförallt ingen sval vind...As kallt passar nog bättre den här gången. Men ljuligt skönt var det att åka med forsan igen, det var ju så längesen sist. Men att det inte var pappas första gång det här året förvånar mig inte alls, motor fantasten Dario hade väl kört hela vintern om han hade kunnat ,och han hade väl kört i en skiten t-shirt kan jag tänka mig. Den nu ,några dagar över, 50år gammle far jag hör njuter av livet bakom styret på en Harley Davidson.
Lite kul att det enda som sticker ut under hjälmen är hans krit vita skägg.....Ålderstecken?
Annars idag såhär tidigt på morgonen har jag hunnit uträtta en del..Varit hos farbror Blå (polisen) och fixat nytt pass och legitimation. Är det inte konstigt att man alltid blir konstig på sitt passfoto? Man tycker att det
liknar inte alls mig!? Min första kommentar var:"Fan vad jag ser trött ut!". "inte så konstigt. Du gick ju upp för 10minuter sen". Pappa med alltid lika kloka svar.

Men det som använder mest av min hjärnkapacitet just nu är ändå min Spanien resa. Åker 8-9 mars och
längtar nåt fruktansvärt...men samtidigt missar jag en till sommar hemma i Sverige.
Även om en del av mina vänner också kommer tillbringa sommaren utomlands så hade det varit skönt att vara hemma i Sverige, i Halmstad.
Men vad fan..tillbringa sina dagar i Spanien i ett ex antal månader och livnära sig på att stå på scen
är väl inte det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Eller?


Vill sluta inlägget med ett tack till Daniela Lindberg. Jag har lånat din gitarr i 4 dagar och skrivit 4 nya låtar.
Tack som fan. Jag känner mig inne i ett stim just nu, allt bara faller på plats.
//NM

"16000 sånger skrevs på 8 år, du skrev en på 8minuter,  den 16000 gånger vackrare:"

9 februari och 8+

Har Jorden fattat fel 2008? Ska det inte vara typ minus och slask på vägarna? Är det så att sommaren börjar i april och vintern i september?
                 
                   Jag klagar faktiskt inte alls på att det nu blommar ut i fint vår väder. Jag kan slänga jackan på hyllan
      och börja gå med bara en långarmad tröja istället för att mundera mig med 13kilo stickad "vinter jacka". Med tanke på hur sommaren såg ut för er ,som var hemma , sommaren 2007. Så vet jag inte alls vad som händer denna sommaren, förutom då att jag tillbringar min sommar i ett stekhett Spanien.
Men om detta fortsätter när är det då dags att slänga på bad brallorna och sticka ner till stranden o glassa?
Om jag inte minns fel utlovades en vinter med minst 30cm snö redan i oktober? Har vi då bestulits på vår vinter av dessa vädergubbar som utlovar snö,sol och regn i den så ovanligt ärliga burken?

Jag tror att sommaren i Sverige år 2008 kommer slå alla rekord...i snöfall.
Vad som egentligen kommer hända det får tiden utvisa, men slänger iallafall in en bunt pengar
på snö någon gång i sommar.
Glöm inte det när det snöar i Juli.


//NM



Olikt tänkande

Mörkt och musikaliskt.
 
Jag har valt att ändra lite riktning i min blogg. Ska numera skriva lite mer om ämnen och upplevelser istället för resor och fester. Att med min resa till Spanien kommer att kunna följas på Resedagboken istället.
Så jag hoppas att läsare kan känna sig välkomna och fria att läsa. Kanske kommer inte en jävel läsa men jag kan väl iallafall få tro att nån läser. Så lämna gärna avtryck..........

"She sat in a bar played songs on guitar. MR Jones Counting Crows"

RSS 2.0